top of page
Oxy Residence 2

OXY RESIDENCE2

  După finalizarea și vânzarea cu succes a proiectului Oxy Residence 1, situat în București, pe Șos. București – Măgurele nr. 47N, Sector 5, povestea continuă cu proiectul Oxy Residence 2, amplasat pe o suprafață de 5386 m.p. de teren, pe Șos. București – Măgurele nr.82W, București, Sector 5, la doar 20 minute de Piața Unirii.

  Noul proiect vine cu un concept urbanistic modern, cu o funcționalitate excelentă a apartamentelor care compun noul ansamblul de locuințe, oferind viitorilor proprietari posibilitatea de a locui într-o comunitate integrată în cadrul căreia să poată beneficia de un nivel de trai confortabil, într-o atmosferă de calitate.

OXY RESIDENCE3

  Situat într-o zonă liniștită și plină de verdeață din sectorul 3, amplasat pe o suprafață de 1.145 m.p. de teren, cu deschidere dublă la Strada Mărului și la Strada Malul Spart, având ieșire la Bd. Nicolae Grigorescu și doar la 10 minute de gura de metru.

  Locația proiectului oferă avantaje deosebite viitorilor rezidenți, care doresc să locuiască într-un imobil cochet, ferit de zgomotul și zarva orașului, dar totodată situat în inima acestuia, prin accesul facil la artere principale, inclusiv la autostrada soarelui, precum și la mijloacele de transport public în comun (inclusiv metrou) și la marile centre comerciale aflate în zonă.

7 (1).jpg
bottom of page